Lomp Radio neemt FM frequentie 100%NL over

Persbericht:

Stichting Lomp is verheugd om aan te kondigen dat Lomp Radio de FM frequentie van 100%NL heeft gekocht. Lomp Radio, dat in 2021 werd opgericht als online radiozender, is sindsdien snel gegroeid en heeft een trouwe fanbase opgebouwd.

Het is een zender die veelal piratenmuziek draait maar ook Engels, Duits en de bekende Polka’s.
Alfred Hoogezand, Erik Suichies, Jelse Vos en Marloes Bakker zijn de drijvende krachten achter Lomp Radio. De zender is er trots op om een frisse en unieke mix van muziek te bieden aan hun luisteraars.

Een anonieme investeerder heeft Lomp de helpende hand geboden om de FM frequentie van 100%NL over te nemen. Lomp Radio wil blijven groeien en is daarom een samenwerking aangegaan met deze investeerder, die ook mede-eigenaar is van een groot bedrijf.
Wat de kavel heeft gekost is vooralsnog onduidelijk. Maar de overname van deze frequentie is een belangrijke mijlpaal voor Lomp Radio, die ervan overtuigd is dat ze hierdoor nog meer mensen kunnen bereiken.

Lomp Radio is erg enthousiast over de mogelijkheden die deze overname met zich meebrengt en kijkt er naar uit om hun luisteraars nog beter te bedienen. Ze willen iedereen bedanken die hen gesteund heeft op hun reis om een van de meest opwindende radiozenders van Nederland te worden.

Deel dit bericht:

Volg ons op Facebook:

Sponsoren:

Reageren: