Adverteren bij LOMP

Wie wij zijn

LOMP is een stichting die zich inzet voor het behouden en promoten van de piratencultuur in noord en oost Nederland. We doen dit met een radiozender (via de ether en internet), een podcast, het organiseren van evenementen en via onze website en social media kanalen. 

Wij geloven dat de piratencultuur een belangrijk onderdeel is van de plattelandscultuur. Wij zijn trots op deze cultuur en willen deze behouden en promoten. We doen dit samen met een groep vrijwilligers uit Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Wij maken geen dus geen winst en doen alles op vrijwillige basis. LOMP is van niemand en van ons allemaal!

Onze doelgroep

Onze luisteraars en volgers bevinden zich voornamelijk in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland. 90% van onze luisteraars zijn man, in de leeftijdscategorie 16 tot 52 jaar. Ze verdienen hun salaris met de handen. Hierbij kun je denken aan beroepen in de sectoren bouw, agrarische bedrijven, transport en kleinmetaal.

Ons bereik

Maandelijkse podcast downloads: 16.000

Maandelijkse website bezoeken: 4.000

Facebook volgers: 6.000

Wereldwijd bereik internet stream

Stream luisteraars: wordt binnenkort bijgewerkt

Neem nu contact op

Heb je interesse in adverteren bij LOMP of wil je gewoon een steentje bijdragen aan het behouden en promoten van de piratencultuur? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op.

Deel dit bericht:

Sponsoren: