Gervers Voegwerk en Gevelrenovatie bedankt!

Wij bedanken onze sponsor Gervers Voegwerk en gevelrenovatie.

Gervers Voegwerk en Gevelrenovatie is dé specialist op het gebied van gevelrenovatie, voegwerken, gevelrestauratie, gevel impregneren en gevelreiniging.

Met ons team renoveren we dagelijks verschillende gevels. Gevelrenovatie is vakwerk en dient uiterst bekwaam te gebeuren. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het renoveren van gevels.

Met gevelrenovatie wordt het herstellen van uw gevel bedoeld. Door weersinvloeden (zon, sneeuw, wind en regen) wordt uw gevel aangetast en vervuild. Maak ook ontstaan er scheuren in uw gevel en gaat het voegwerk verkruimelen. Oplossing?

Door het renoveren en impregneren van uw gevel wordt deze weer als nieuw en vochtwerend. Daarnaast zorgt het renoveren van het voegwerk ervoor dat uw gevel er niet alleenweer als nieuw uit komt te zien maar ook bestand is tegen alle typen neerslag.

Naast het renoveren, restaureren en impregneren van gevels, reinigen we deze ook d.m.v. sandwashing(stralen van de gevels met een combinatie van water, zand en lucht).Sterk vervuilde gevels worden zo weer als nieuw.

Deel dit bericht:

Volg ons op Facebook:

Sponsoren:

Reageren: