Samenwerking Vinyljunks en LOMP

Een tijdje geleden begon Bart Webbink met zijn ‘vodcast’ Vinyljunks. Een videoserie op Youtube waarin hij in gesprek gaat met vinyl verzamelaars. Vanaf 29 augustus worden alle afleveringen in overleg met Bart ook als podcast op LOMP gepubliceerd. Handig voor als je bijvoorbeeld in de auto of tijdens het werk naar een aflevering wil luisteren. Volg je Bart nog niet op YouTube? Vergeet dit dan zeker niet te doen!

Bekijk de podcast afleveringen hier.

Over Vinyljunks:

Koffers, kasten en zelfs kamers vol vinyl. De verzameling van een vinylverzamelaar is nooit compleet. Sterker nog, de drang naar meer vinyl wordt alleen maar groter. Op beurzen, rommelmarkten en internet speuren liefhebbers naar nieuwe collectes items. Maar wie zijn die vinylverzamelaars en werkt de zoektocht naar nieuwe platen verslavend?

Op jonge leeftijd begon ik met het verzamelen van platen. Nu, ruim 25 jaar later, geef ik toe dat ik een vinyljunk ben. Vele uren heb ik aan mijn verzameling besteed en er gaan hopelijk nog heel veel mooie muziekmomenten volgen.

Ik ga een zoektocht beginnen naar andere vinyljunks en breng ze in beeld. Met de camera door het oog van de naald. Wanneer is het verzamelen van vinyl begonnen? Wat zijn de vijf topplaten in de collectie? Welke topplaat ontbreekt nog? Vragen die ik voorleg aan de verzamelaar zodat er hopelijk een mooie collectie portretten van vinylverzamelaars ontstaat. Ik ga op volle toeren onderweg naar vinyljunks.

Deel dit bericht:

Volg ons op Facebook:

Sponsoren:

Reageren: