LOMP Radio

Een explosie van muziek! 24/7 de beste piratenhits en geheime zendermuziek

Live luisteren

--:--
--:--
  • cover
    Lomp Radio

Mobiel

--:--
--:--
  • Mobiel
  • cover
    Lomp mobiel
  • cover
    Lomp Radio

Geheime zendermuziek en piratenhits

Kwel je oren niet langer. Hier is LOMP Radio. Een nieuw station via internet, middengolf en soms een klein beetje stiekem via de FM. Bekijk hieronder hoe je kunt luisteren en wie onze DJ’s zijn. 

Wereldwijd via internet

Luisteren naar LOMP Radio kan wereldwijd via internet. Wij bieden een tweetal streams. Onze high quality player en een mobiele player voor een laag dataverbruik. Handig voor onderweg of op plekken waar geen WIFI beschikbaar is. 

Wil je even rustig door onze website klikken, open de stream dan via de Windows Media Player, Winamp, Real Player of Player in pop-up link. 

AM 819 kHz

Vanuit de zendmast in Klazienaveen zijn we ook op de middengolf te beluisteren. De frequentie is AM 819 kHz. Handig voor als via internet luisteren lastig is. Met onze middengolf frequentie behalen we afhankelijk van de weersomstandigheden mooie afstanden. 

Krijg je ons mee via de AM? Vergeet dan niet om een bericht achter te laten. Afstandsrapportjes worden enorm gewaardeerd. 

Via Mobiele App

We starten binnenkort met de ontwikkeling van onze eigen LOMP App! Tot die tijd kun je via verschillende andere apps op je mobiel naar ons luisteren. 

MyTuner: Android / iOS
Online Radio Box: Android / iOS
Simple Radio: Android / iOS
TuneIn: Binnenkort

De beste DJ's

Onze live DJ’s worden afgewisseld met onze non-stop computer voor een enorm breed aanbod aan de beste piratenhits. De DJ’s van LOMP zijn allemaal bekend van de FM en zijn daar veelal nog steeds actief als piraat. 

De DJ’s van LOMP Radio komen uit heel noord en oost Nederland. Van Groningen tot Gelderland en alles er tussenin. 

DJ Planning

Reageer op het programma

Deel deze pagina:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Volg ons op Facebook:

Sponsoren: